Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem

Moderators: Micuks, Burunduks

Forum rules
Sludinājuma autoram ir jāpaziņo, kad sludinājums vairs nav aktīvs!
Jānorāda pircēja telefona numurs

susliks123
Vazists
Topic Author

ne gluži pērku..bet tomēr

04 Aug 2013, 21:41

sveiki,esmu te nesen,bet domāju ka uz palikšanu,nebiju aizdomājies par žiguļforumu latviešu valodā :D
esmu jaunais mehāniķis,diemžēl pa vasaru darbu nespēju atrast vismaz patstāvīgu,bija ideja paķert žiguli,sataisīt pēc paša gaumes,nepārspīlēti un tulīt kad pienāk 18 jau ar tiesībām braukt..vēlos palūgt vai kādam gadījumā naw kāds lieks žigulīts kurš naw vajadzīgs un kuru par simbolisku summu varētu pārdot cēliem mērķiem.Garantēju ka lūžņos nenonāks,ja kautko arī dabūšu tad te likšu bildītes ar progressu..naw svarīgi vai ir vai naw papīru,ja ir tad taisu ikdienai,ja nē,dzīvoju dziļos laukos naw tik svarīgi
mani var atrast skaipā : susliks1232 vai arī e_mails: solovjovs123@yahoo.com vēlāk ja kautko sarunāsim iedošu arī numuru..

susliks123
Vazists
Topic Author

Re: ne gluži pērku..bet tomēr

06 Aug 2013, 10:50

tiešām nevienam pie garāžas nemētājās kāds nevajadzīgs rūsējošs lūznis?

Micuks
Vazists
Automašīna: VAZ-21063
Telefons: 26737955

06 Aug 2013, 11:25

Ar papīriem par simboliku nebūs, bet ja gribi pļavai tad diez vai te kāds gribēs atbalstīt ko tādu un pēc tam skatīties uz telefon bildēm ar pļavas spolēšanu :eh:
BET vispirms vajag normālu saziņu, vienalga kāds ir tavs vecums, cieni citus nelieto to jo**no "w" :evil:

susliks123
Vazists
Topic Author

06 Aug 2013, 20:29

nu bez papīriem arī der,netaisos nojāt līdz kautkas salūzt un tad uz šrotu,nebraucu kā mazgadīgais kurš pirmo reizi ticis pie stūres,protams kad ir garīgais ar roceni iemetu kādā līkumā.žiguļiem lētas detaļas,gribu sataisīt..uzlikt lielāku pūtēju lai skan jēdzīgāk,bet nepārspīlējot,nepatīk tie kas skan kā kombaini,notonēt logus,sakarīgus diskus pieskrūvēt. par pāris centimetriem iesēdināt,vēl visādi sīkumi,led gaismiņas panelim,normāla mūzika... maz esmu čakarējies motortelpā,parasti esmu pie kosmētiskajiem darbiem. Tākā būtu arī tur ko pamācīties jaunu...beigās sanāk ideāls žigulītis ar kuru aizbraukt līdz veikalam,vai vienkārši paripināties pa rajonu,nu vismaz tā es domāju..
Par rakstīšanas stilu...jau kopš 14 rakstu ar w utt.. pieradums,grūti atradināties,bet cenšos

Alutinsh
Vazists
Automašīna: e36
Telefons: 28302495

06 Aug 2013, 20:39

Ja gribi lietos, tad labāk liec špilkas, vai garās skrūves! ;)
Vaz Vasara 2013: Ainaži - Rucava + Trase = 666km
Pretī Zelta Rudenim 2013: Skrunda - Kandava + Trase = 123km

susliks123
Vazists
Topic Author

07 Aug 2013, 00:19

biju domājis likt 4 skrūvju audi 80 b4 diskus ko kaimiņš labprāt pa lēto pārdos.nezinu vai ir oriģinālie bet izskatās labi

Micuks
Vazists
Automašīna: VAZ-21063
Telefons: 26737955

07 Aug 2013, 00:45

Sludināuma saturs un plāni tev gan kā tīnim, ar rakstību tālāk par 14 nēsi ticis :eh: neviens te nav lat.val speciālists un visi pieļauj gramatikas kļūdas, bet nu tos "w" ir jālikvidē! citādi oficālos dokumentos šādi brīnumi parādās tad var nosmieties gar zemi :D galu galā burti atrodas tālu viens no otra!

Kamēr nav auto sāc ar mācīšanos lasot forumu ko vajag darīt un ko nevajag!
Tad meklējot auto kārtīgi padomā vai to visu aprakstītu ir vērts darīt auto kas nav legāls!

Diodes panelī, tīģer ādas sēekļu pārvalki, linolejs pie grīdas, tapetes pie durvīm un reģipsis uz griestiem ir gaumes jautājums, bet par trubām un skaņam, sporta dzinējam pietiek ar standarta izpūtēju, nedaudz var modificēt vai uzlikt citu gala bunduli. Citādi vislabākais tūnings ir uzlikt jaunu visu izplūdi (ja tā ir sarūsējusi, izrūsējusi) ar vienu rezonātoru un ja nu ļoti gribas čakrēt izplūdi tad piemeklēt gala bunduli un viss....

susliks123
Vazists
Topic Author

07 Aug 2013, 08:09

par tiem w un citām manām rakstīšanas dīvainībām,tas man tā tikai pie datora,nezinu kur samācījos visu šo, bet kopš man ir dators esmu rakstījis kā pokemons,pirms tam nevienam netraucēja,nebija iemesls mainīt rakstīšanas stilu,bet es cenšos :D
Par maniem tīņa plāniem..nu man ir tikai 17,tālu no 14 vēl ticis neesmu,bet 14 gadīgais visticamāk viņu tā vienkārši notriektu un atstātu kāda lauka malā.
Un forumus patstāvīgi lasu.. te arī draugos db grupās kautko palasu,kad ir brīvs laiks..

Ruu@uto
Vazists

07 Aug 2013, 10:21

Tepat LV ir bijuši gadījumi, kad autobusa vadītājs, izbraucot no pieturas, kabīnei blakus
atrodošos velosipēdistu speciāli izspiež pretējā joslā.
--------------------------------
Satiksmes Noteikumus vajag mācīties! Velosipēdistam, JA KAS!!!

susliks123
Vazists
Topic Author

07 Aug 2013, 21:30

vajag mācīties,protams.. tāpēc jau saku ka laukos dzīvoju,netaisos ātri mesties pa ceļiem,reizi nedēļā,aizmaukt līdz veikalam atpakaļ. tik stulbs neesmu lai kādu tā vienkārši notriektu..