daudz vissadi sikumi vazam. viss kas redzams bildes un ir ari vel vissadi sikumi. 2106 originalie diski, durvju apshivkas un daudz cita. rakstiet vai zvanat 25551942. bildes linka.
http://foto.inbox.lv/golopupenko24/VAZ-2014
Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
5 eiro riga tukums. Interese, zvani 25551942Pa cik iet gabala hrometie kaupacini? vini ir veco laiku hrometie ja ?![]()
Kura Latvijas vai Rigas gala esat?
7 eiro. liekas ka ir diviLabprāt iegādātos vienu hromētu spoguli kreisajai pusei!
Cik zinu visi ar defektiem, via nu krāsas pleķi(kurus varētu it kānotīrīt) Vai jau korozija (burbuļi zem hroma)Labprāt iegādātos vienu hromētu spoguli kreisajai pusei!
7 eiro. liekas ka ir diviLabprāt iegādātos vienu hromētu spoguli kreisajai pusei!
zajebisj )) krasas pleki skaitas defekti. panem acetonu un nomazga )) un burbuli ir uz 2103 formiga spogula. uz 2101 hrometajiem gandriz nav neviena.Cik zinu visi ar defektiem, via nu krāsas pleķi(kurus varētu it kānotīrīt) Vai jau korozija (burbuļi zem hroma)Labprāt iegādātos vienu hromētu spoguli kreisajai pusei!
Ja tev ir tiešām labi spoguļi ar hromu es viņus nopirktu un atdotu vairāk par 7euro gabala.. Bet pats man teici ka tur nekas labs nav un pie tevis bij iebraucis cilvēks kurš ar neko labu neteica.. Tātad ko tu pats tagad te centies pateikt? Iespējams, ka tam stāvoklim 7euro ir atbilstoša cena, jo ideāls spogulis protams, ka būtu dārgāks! Es vienkārši negribu pirkt tādus kuri sākuši iet postā, jo tādi man jau ir.Vispar ar nozhelu konstateju, ka vazos ir liela dala kapeikpiseju. grib nopirkt burtiski par paris eiro visu un idealu. pameginiet nopirkt to zhiguli kaut vai par 100 ls, izardit, nopisties bedre un pec tam pardodiet kaut bezmaksas.