varat rakstīt zvanīt 26449678 - Kalvis
Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Prieks, ka jaunatne arī interesējas par vaz`iem, taču man liekas, ka šeit nav īstā mērķauditorija, kuri vēlētos kaut ko mainīt pret motorolleri. Ja nu vienīgi kāds ir nodzēris tiesības un vajag kaut ko ātrāku par velosipēdu.Sveiki forumieši. Sen jau gribu sev žiguli sesto trešo pirmo vienalga kādu. Agrāk tētim bija žiguļi mammai bija sestais žiks, un man arī ļoti gribējās, tagad tuvojās 18 gadi un nu gribu piepildīt savu sapni. Tātad man ir interesants piedāvājums, varbūt kāda interesēs - mainu savu motorolleru gilera runner sp 50. Motorolleris ir 2008. gada viss strādā ļoti labi, ir saliktas sporta detaļas, visas detaļas pirktas jaunas, nauda nav žēlota. Mopēds ir kopts un lolots, maksimālais ātrums 100 km/h, braukāju tikai pa asfaltu uz skolu un atpakaļ. Ja nu kādam interesē mans piedāvājums rakstat, varu atsūtīt bildes un sīkāku aprakstu par detaļām utt. Motorollera vērtība ir ~1100 eiro, izskatīšu visus variantus.
varat rakstīt zvanīt 26449678 - Kalvis
Kādu retro mašīnu varētu ieteikt? Varbūt teiksiet nevajag pirkt retro mocīsies utt, bet es gribu atšķirties no citiem!Autor, ja tavs budžets ir ap 1k eur, un gribi braukt, nevis mocīties, tad pērc vecu Rietumu ražojumu. Bērnības atmiņas var būt pat ļoti maldinošas...
tas ir labi. bet galvanais lai gribi maaciities visu remonteet un reguleet. labaak paardod rolleri piekraaj naudu un nopeerc sev to ziguKādu retro mašīnu varētu ieteikt? Varbūt teiksiet nevajag pirkt retro mocīsies utt, bet es gribu atšķirties no citiem!Autor, ja tavs budžets ir ap 1k eur, un gribi braukt, nevis mocīties, tad pērc vecu Rietumu ražojumu. Bērnības atmiņas var būt pat ļoti maldinošas...
Vai nu tiešām tie visi, kas braukā ikdienā ar žiguļiem, ir mazohisti, vai te kāda apgalvojumi ir nepatiesi. Žigulis ikdienai pilnībā der, ja dzīvo pilsētā, braukā uz darbu, atpakaļ, kāda vaina?bet, kā braucamais, tas šodien neder, ja neesi mazohists.
Ja gribi izcelties, nopērc parastu Golfu un oranžas kurpes!
Ideālisms ir nosacīts jēdziens, mehāniski ideāls tas nav pat no rūpnīcas, kur dirvis un citus paneļus piedzen ar kuvaldu (paskataties necenzētās dokumentālās filmas par rūpnīcu),bet ja ideāls ir domāts autentiskuma ziņā, tāds kāds ir iznācis no rūpnīcas ar visiem trūkumiem, tad ir cita opera.Tam ir jābūt ideālam un par 1k tādu nenopirksi.