Moderators: Micuks, Traktorist
Virzuļu izmērs 1.2 un 1.5 ir vienāds un arii 1.3 un 1.6 tā ir ,bet gan atšķīrās bloka augstums par cik tur mm.Paceļam vecu postu,man tāds pats variants zils bloks kam gan virs eļlas filtra rakstīts 21011,gan otrā pusē zem kolektora tas pats.
Tātad 1.3 motorīts,vismaz tā es sapratu,pēc aukstāk minētā!
Domāju noderēs galva,saslīpēs,pārkrāmēs un tikšu uz savu 1.5 motoru.Noceļu galvu,bet tur uz virzuļiem 79,4.Tagad nesaprotu,vai tas ir 1.6 bloks,vai pārurbts uz 1.6???
2101, 2103 - virzuļi 76mmVirzuļu izmērs 1.2 un 1.5 ir vienāds un arii 1.3 un 1.6 tā ir ,bet gan atšķīrās bloka augstums par cik tur mm.Paceļam vecu postu,man tāds pats variants zils bloks kam gan virs eļlas filtra rakstīts 21011,gan otrā pusē zem kolektora tas pats.
Tātad 1.3 motorīts,vismaz tā es sapratu,pēc aukstāk minētā!
Domāju noderēs galva,saslīpēs,pārkrāmēs un tikšu uz savu 1.5 motoru.Noceļu galvu,bet tur uz virzuļiem 79,4.Tagad nesaprotu,vai tas ir 1.6 bloks,vai pārurbts uz 1.6???
konkretais motors 1.6Sveiki, vēlos uzzināt kāds ir dzinēja tilpums, pārdevējs teica, ka tas ir no pirmā žiguļa, bet neticās, ka 1.2 dzinējam ir zils bloks.
Tas nav 1.3 bet 1.6 dzinejs, jo augstais bloks.Tas ir 1.3l dzinējs no sestā žika
Tas ko raksta uz galvas var neskatīties, pamatā ir divu vaidu galvas 2101 un 21011 nebūtiska atšķirība ir tikai degkamerās.
Tur ir indeks uz bloka redzams, tā kā ir 1.3lTas nav 1.3 bet 1.6 dzinejs, jo augstais bloks.Tas ir 1.3l dzinējs no sestā žika
Tas ko raksta uz galvas var neskatīties, pamatā ir divu vaidu galvas 2101 un 21011 nebūtiska atšķirība ir tikai degkamerās.
A zem treshaa cilindra sveces uz bloka redzi, ka tas ir augstais bloks. Tatad tas ir 1600Tur ir indeks uz bloka redzams, tā kā ir 1.3lTas nav 1.3 bet 1.6 dzinejs, jo augstais bloks.Tas ir 1.3l dzinējs no sestā žika
Sorry...ir tas 1300 tagad iegaju no planshetes ari redzu. Man vnk. Darba tel. Ekrans galigi mutnijs.Es redzu marķējumu uz bloka kas norāda, ka tas ir 1.3l