Moderator: Micuks
Pa glauno! Iemet šeit bildes, kā esi salāgojis stiprinājumus, ja vari. Kā ar to, ka bremžu sistēmai jābūt sērijveida?es savam nopirku wilwood suportus ar četriem virzulīšiem. redzēs kā būs....Kamēr tiek gaidīts drošības karkasa materiāls, ladai ik pa brīdim tiek pārlasīts kāds no mezgliem + uzstādīti arī pirkšējie KYB no T4. Pabraukāts pa sniegotu trasi un žigulis jau palicis tīri saturīgs. Iepirkts velviens disku komplekts ziemai un vēl visādi sīkumi.
tos suportus dabūju pa lēto.... nedomāju viņus rx izmantot. tur nekā sarežģīta nav....jābūvē adapters un skrūvē tik klāt. esmu visu nopauzējis...jo āŗā auksts un negribas neko darīt.Pa glauno! Iemet šeit bildes, kā esi salāgojis stiprinājumus, ja vari. Kā ar to, ka bremžu sistēmai jābūt sērijveida?es savam nopirku wilwood suportus ar četriem virzulīšiem. redzēs kā būs....Kamēr tiek gaidīts drošības karkasa materiāls, ladai ik pa brīdim tiek pārlasīts kāds no mezgliem + uzstādīti arī pirkšējie KYB no T4. Pabraukāts pa sniegotu trasi un žigulis jau palicis tīri saturīgs. Iepirkts velviens disku komplekts ziemai un vēl visādi sīkumi.
Jā, ir redzēti arī tādi gadījumiForš videoBet nu šitā no riepām var sāpīgi norauties, jo tā riepā citreiz sanāk, ka nostrādā taka atspere: uzbrauc virsū, saspiežās un tad tā riepā atlec atpakaļ, un sliktākajā gadījumā var mašīnu uzsviest gaisā.
49 Eiro 10 min. Tur tik jāzvana un jāpiesaka. Ieteiktu sagaidīt atkusni tad varēsi noķert pilnvērtīgāku sajūtu, jo tagad uz trases tīrs ledus.Cik tāds prieks izmaksāja, un kā tur ar tiem laikiem kad var un kad nevar?