Gadā max 5000 km. Burtiski mājas-darbs-veikals-mājas + sestdienas izbraucieni uz mežu.cik tas ir mazi ikdienas pārbraucieni?aizšaut uz lauku bodi pēc maizes,vai pie kaimiņienes pāri laukam pēc svaigi izslaukta piena?
cik tas tūkstoši gadā?
topika virsrakstā saki ka,ikdienas auto,bet saki ka tālāk kkur brauktu ar otru auto,tād kāds ir auto mērķis?
Tā man raksturoja čoms, kurš braucis gadus un viņam vēl bija jauna Ņiva uz to momentu! tas protams ir smagi teikts, bet nav bez pamata! Jaunās ņivas, kuras nākušas pirmajā partija visas kā viena jukušas dēļ nepieskrūvētām skrūvēm un citām paviršībām, nākamo partiju laiduši uz savu servisu, kur viss pārskrūvēts, ieeļļots un apstrādāts pret koroziju!Micukam nav taisniba un tas, ka taisita ienaidniekam ir pilnigs parspilejums.
Par jaunu nezinu neesmu pircis un ari nebutu. priekshkam? litotas maksa ap 1000 normala stavokli. Lielaka dala, kas pirka Nivas bija firmas un tiem kas ar vinam brauc, bija pilnigi pajat uz to mashinu, jo ta nav vinu manta. Ta pat ka pajat visiem firmas darbiniekiem uz firmas auto. Pret vazu vajag ipashu attieksmi un tu to labi zini. Korozija? da nav ne vainas - pust ta pat, ka visi vazi. bet ja labi izsmere ar nigroliem un dari to kaut reizi divos gados -ir labi es piemeram visas ziemas braucu. nu un pec 5 gadiem var ari parmetinat, piekrasot un apsmret atkal-nav nekada liela tragedija. par nestabilitati uzskatu ka mits. varbut vienigais ar orogonalam riepam un diskiem. man tadi nav bijushi nekad. man stav 195 vai 205/75/15, kas pec aukstuma ir tas pats ka originalas. par grunts celiem vispar superigi iet, jo nejut ne bedres, ne cela nelidzinumus. peld ka kugis. Miksti. vienigais japieshaujas, ja lidotbez galvas uz jumta var uzlikt jebkuru auto.Tā man raksturoja čoms, kurš braucis gadus un viņam vēl bija jauna Ņiva uz to momentu! tas protams ir smagi teikts, bet nav bez pamata! Jaunās ņivas, kuras nākušas pirmajā partija visas kā viena jukušas dēļ nepieskrūvētām skrūvēm un citām paviršībām, nākamo partiju laiduši uz savu servisu, kur viss pārskrūvēts, ieeļļots un apstrādāts pret koroziju!Micukam nav taisniba un tas, ka taisita ienaidniekam ir pilnigs parspilejums.
Par ko man vēl nav taisnība, par to, ka pūst? par to., ka ir nestabila?
Uz jumta var uzlikt jebkuru, bet te pat censties nevajag jo auto ir īsa bāze un augsts smaguma centrs, tīra fizika......Par jaunu nezinu neesmu pircis un ari nebutu. priekshkam? litotas maksa ap 1000 normala stavokli. Lielaka dala, kas pirka Nivas bija firmas un tiem kas ar vinam brauc, bija pilnigi pajat uz to mashinu, jo ta nav vinu manta. Ta pat ka pajat visiem firmas darbiniekiem uz firmas auto. Pret vazu vajag ipashu attieksmi un tu to labi zini. Korozija? da nav ne vainas - pust ta pat, ka visi vazi. bet ja labi izsmere ar nigroliem un dari to kaut reizi divos gados -ir labi es piemeram visas ziemas braucu. nu un pec 5 gadiem var ari parmetinat, piekrasot un apsmret atkal-nav nekada liela tragedija. par nestabilitati uzskatu ka mits. varbut vienigais ar orogonalam riepam un diskiem. man tadi nav bijushi nekad. man stav 195 vai 205/75/15, kas pec aukstuma ir tas pats ka originalas. par grunts celiem vispar superigi iet, jo nejut ne bedres, ne cela nelidzinumus. peld ka kugis. Miksti. vienigais japieshaujas, ja lidotbez galvas uz jumta var uzlikt jebkuru auto.Tā man raksturoja čoms, kurš braucis gadus un viņam vēl bija jauna Ņiva uz to momentu! tas protams ir smagi teikts, bet nav bez pamata! Jaunās ņivas, kuras nākušas pirmajā partija visas kā viena jukušas dēļ nepieskrūvētām skrūvēm un citām paviršībām, nākamo partiju laiduši uz savu servisu, kur viss pārskrūvēts, ieeļļots un apstrādāts pret koroziju!Micukam nav taisniba un tas, ka taisita ienaidniekam ir pilnigs parspilejums.
Par ko man vēl nav taisnība, par to, ka pūst? par to., ka ir nestabila?