Moderator: Micuks
Cik Tev gadu? 11 vai 12 ? īsti nevar saprast.Plāno savu laiku un dienas plānus un nebūs tev garām braucot jāmeklē kur pie kā piebraukt.
Nav jau runa par to, ka kāds zina Tavu telefona numuru, bet par to, ka tas ir publiski pieejams visiem, tādējādi internetā uz mūžiem, ko izmanto arī visādi reklamētāji (topshops, viasat, utt), uc. Nesalīdzināt ar ss.lv - tur nedaudz ir par numuru aizsardzību padomāts. Man, piemēram, nepatīk lieka uzmanība, tāpēc es nekur publiski savu numuru nelieku.Tavu telefona numura zin tekomunikācīju operātors un simtiem darbinieki, tavu e-pastu zin servera uzturētājs un tā darbinieki, tavu IP zin interneta pakalpojuma operātors un tā darbinieki un visu to vietņu administratori, kur tu esi iegājis arī spama programaturas pēc tava IP atrdot e-pasta adresi, tavu IP zin google, seko taviem meklēšanas paradumiem un atlasa tev interesējošo infu. Tavu personas kodu zin visas tās iestādes ar kurām ir bijusi darīšana!
Ja esi kāda sabiedrībā populāra persona tad var būt šāda situācija, bet šādi cilvēki ar to rēķinās, bet citādi tas izklausās paranoiskiMan, piemēram, nepatīk lieka uzmanība, tāpēc es nekur publiski savu numuru nelieku.
Pats jau visu pareizi pateici. Tad tikai sācMjā.. Izrādās šis ir parasts deģenerātu latvijānu forums ka vairums šai valstelē. Attieksme un runas kultūra vienkārši iespārda, un aprobežotībā ir līmenī! Varbūt tomēr beidzam lasīt "kas jauns" un "delfus" un pabāžam no miskastes galvu ārā un paskatāmies kas virspusē notiek.
Un mēs tādi esam tikai tāpēc, ka sludinājumā ir obligāti jāraksta telefona numurs?Mjā.. Izrādās šis ir parasts deģenerātu latvijānu forums ka vairums šai valstelē. Attieksme un runas kultūra vienkārši iespārda, un aprobežotībā ir līmenī! Varbūt tomēr beidzam lasīt "kas jauns" un "delfus" un pabāžam no miskastes galvu ārā un paskatāmies kas virspusē notiek.