Moderators: Micuks, Traktorist
nu vecīt, man pat nav jābūt vecim ar pieredzi, lai saprastu, ka pirmkārt motora darbība būs vienmērīgāka un precīzāka, otrkārt - mašīnas degvielas patēriņš būs mazāks.Un ko tu gribi panakt uzlikot tadus karburatorus? Cik es saprotu gribi to fiču uztasīt svaigi atremontetam motoram? Tad vajag ar taisnam rokam salikt motoru un oriģinalo karburatoru, neaizmirstot sadalitāju, un tad motors ies tā ka pat drošības karkass nepalidzes
un pie apakšas kas jūs esat - moderatori, administratori, prezidenti vai kalpi, nu tak veči - saņematies - ja nav ko teikt - nesakat neko, ja ir informācija ar ko palīdzēt - palīdzat.Un ko tu gribi panakt uzlikot tadus karburatorus? Cik es saprotu gribi to fiču uztasīt svaigi atremontetam motoram? Tad vajag ar taisnam rokam salikt motoru un oriģinalo karburatoru, neaizmirstot sadalitāju, un tad motors ies tā ka pat drošības karkass nepalidzes
VO! Normāla atbilde! Paldies veci!Nevīlētam motoram diži liela jēga nebūs, tas tiesa.
1) Tipiski skatās uz Mikuni BDSR40 (Yamaha R1), bet nu jā, uz netaisītas galvas vajadzētu pameklēt kādus 36niekus vai kaut ko vēl biku šaurāku. Čakars visur ir viens un tas pats...
2) Konduktors + metinātājs, kas to dara ikdienā;
3) Vēlams identiski, ja tur būs nobīde +/- 10 grādi, gan jau pludiņkameras adatas neapbižosies. Starpcitu, šitā ir tipiskā kļūda, kad nomet kā pagadās un tad raud, ka netiek galā.
4) Ar saprašanu ko dara un pārīti instrumentu, kāpēc nē?
P.S. Par vienmērīgumu pateici pareizi, par patēriņu gan stipri garām.