Karoch izlasīju visas lapas no a-z, pirmais jautājums no pirmās lapas: Tas zigulīts ir pašam vai tam draugam Tu viņu taisi? Vnk sākumā bij rakstīts ka tipa čalim ar ko braukāt, bet pēc ieliktā darba apjoma izskatās ka priekš sevis taisi
Izlasīju par skatēm....... nu jā, man likās ka Madonā žiguļus drāž, bet salīdzinājumā ar Taviem piedzīvojumiem, Madona ir zigļus mīloši inspektori, ja jau man izdevās izdzīt skati 2 vaziem pēc kārtas

Ok bremzes ir zigulja vājā vieta, bet nu šitik daudz action kā Tev, lai Dievs nedod labāk
Un tie zaģļi. pareizi Tu saki, atrausies par vēl ko nopietnāku, kad sašņorēs, jo 'tādi analfabēti agri vai vēlu izdara ko pamatīgāku un tad dabū ap pilnu programmu
Man ar bija bail Maskačkā turēt zem loga, bet nedēļu nostāvēja un nekādas vainas, pietam, ka man durvis slēdzas vaļā iebāžot logu pa fortičku kurai nav aiztaisāmā

Bet jā laikam tiešām par siģeni jādomā perspektīvē, vai sikretku, (man tāda ir)

Aa un es riiga tureeju baaka kaadus 2l benziina, lai sukas talu netiek ja nopidzii
Pēc visa stāsta izlasīšanas tiesām liekas ka tā mašīna ir nolādēta

Bet varbūt tikai tāds apņemšanās testiņš, kā saka dzīve pārbauda vai Micuks nemetīs plinti krūmos
Lai sokas darbos, un gaidīšu jaunu info par panākumiem skates iešanā un vizuālajā kā arī tehniskajā apgreidā