Tāpēc gribēju pajautāt kāda Jums ir pieredze ar Lienes ielā(tur pārdod krievijā ražotos) pirktajiem šarnīriem un stūres pirkstiem?
Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderators: Micuks, Traktorist
Jā, palasiju vakar "за рулем" tur labu laiku atpakaļ bija tests šarnīriem un Трек bija atzīts par labu esam, bet Трек Чемпион dabuja 4 ar "-", nezinu kāpēc tāda atšķirība, tur gan bija paskaidrots , bet man ar krievu valodu pašvaki tāpēc ne visu sapratu!Lienes iela šarnirus es pagaidam neesmu pircis. Pats, kad biju Krievija, nopirku sev Трек Чемпион. It ka skaitas labas. Gadu atpakaļ pirku Белмаг šarnirus- suds. 1000 km knapi izturēja. Radas tadas aizdomas ka pie mums ved visletākie un vissūdigākie detaļas.
Apmeram 15-18 ls.Komplektā 4 balsti un skrūves. Pilniki caurspidīgi, vareju redzēt ka smēre iekšā ir.Ar tiem jau ir nobraucu ap 15 000 km, viss ok.Jā, palasiju vakar "за рулем" tur labu laiku atpakaļ bija tests šarnīriem un Трек bija atzīts par labu esam, bet Трек Чемпион dabuja 4 ar "-", nezinu kāpēc tāda atšķirība, tur gan bija paskaidrots , bet man ar krievu valodu pašvaki tāpēc ne visu sapratu!Lienes iela šarnirus es pagaidam neesmu pircis. Pats, kad biju Krievija, nopirku sev Трек Чемпион. It ka skaitas labas. Gadu atpakaļ pirku Белмаг šarnirus- suds. 1000 km knapi izturēja. Radas tadas aizdomas ka pie mums ved visletākie un vissūdigākie detaļas.Ā un cik Ls tev izmaksāja tie šarnīri?