Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
Man izņēmi vārdus no mutes - šo muļķīgo frāzi esmu ne vienā vien sludinājumā redzējis! Varbūt domā, ka nevarēs apstiprināt sludinājumu bez 2viem numuriem, hvz cita izskaidrojuma neredzu!Smejies vai? tas taču ir projekts!
Nesaprotu tikai par tiem telefona nummuriem, kāpēc jāzvana uz otru, tak liec to uz, kuru jāzvana un miers
+1Man izņēmi vārdus no mutes - šo muļķīgo frāzi esmu ne vienā vien sludinājumā redzējis! Varbūt domā, ka nevarēs apstiprināt sludinājumu bez 2viem numuriem, hvz cita izskaidrojuma neredzu!Smejies vai? tas taču ir projekts!
Nesaprotu tikai par tiem telefona nummuriem, kāpēc jāzvana uz otru, tak liec to uz, kuru jāzvana un miers
Nav tā, ka jābūt diviem nummuriem, otrs ir kā papildiespēja, bet ne obligāti.Varbūt domā, ka nevarēs apstiprināt sludinājumu bez 2viem numuriem, hvz cita izskaidrojuma neredzu!
Varbūt tur tur ļooooti plata sadaleneBiju 333 gonkā kad tā baltā kapeika pa 350 brauca, brīvgaitu netur motors izklausās kā bez šālēm, uz priekšu kustēja bet līkumos likās ka apgāzīsies