Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem

Moderator: Micuks

 
User avatar
Micuks
Vazists
Posts: 3377
Joined: 18 Sep 2008, 09:02
Automašīna: VAZ-21063
Telefons: 26737955
Location: Rīga
Contact:

Re: Žigulis = sapnis

06 Apr 2016, 02:00

Lūzt tiešām visi, citi vairāk, citi mazāk, braukšanas kvalitāte atšķiras!
Diezgan bezjēdzīgi un lieki censties vienam otram pierādīt savu taisnību, to varam darīt tiekoties kādā pasākumā. Ir fakti, kurus diezgan muļķīgi apstrīdēt! Jā ir labāki auto par žiguli kaut vai līdzgaitnieki no Vācu autoproma tās pašas trešās sērijas bmw E21, e30, e36 kuri gadu gaitā ir attīstījušies, atbilst ražošanas gadi un klase, bet ar žiguli kā diena pret nakti sākot ar dzinējiem, ekstrām, piekari un visu pārējo. Bet kāda tam nozīme? šeit pulcējas žiguļu īpašnieki, kuriem ir savas redzējums un citi iemesli pērkot žiguļus!
Ar tiem opjiem arī ir visādi, ne jau visi priecājas, lielākā daļa tikko kā bija iespēja tā pārgāja uz ārzemju auto un tolaik citu variantu nebija, ja gribēja auto bija tie gadi jāgaida, bija kam auto nevajadzēja, bet "stāvēja" rindā, lai radiem dabūtu. Bija protams pietiekoši tādi kam progress neinteresēja un labs bija tas kas bija jo sevišķi ja desmit gadus stāvējis rindā tad atvadīties vēl ilgi negrib.
Mans krusttēvs, kā laikam jau minēju, jaunu VAZ-2106 nopirka, brauca daudz un visur, bet arī sekoja visam līdz, tad arī uz ceļa reti kad palika. Kad žiguli pārdeva tas bija perfekts, pārdeva par labu cenu pielika vēl tikpat un nopirka ford sierra, tas bija laikam deviņdesmito beigās. Man vismaz par to visu labas atmiņas ir palikušas.

Kurš te minēja, ka padomju auto visu var pats uz ceļa salabot, jā var ja ir līdz detaļas un to māk, ja nav tad tāpat nekā, bet būtībā taisnība ir tajā ka vienkāršiem auto remonta iespējas ceļā ir lielākas.

Autoram iesaku izbraukt pirms pirkt, bet jebkurā gadījumā censties piepildīt savu sapni, labāk piepildīts sapnis un ar iespēju ablomīties kā nepiepildīts un ar domu kā būtu ja būtu, tagad ir tā iespēja to izdarīt.
 
User avatar
krods
Vazists
Posts: 64
Joined: 03 Aug 2011, 23:32

Re: Žigulis = sapnis

06 Apr 2016, 08:40

:D tas ir psc. Labi, bet pasaki, ko tu aizmirsi shaja foruma? pieregistrejies, lai rakstit, cik "zhiguls ir shausmigs", "cik jaienist sevi, lai braukt ar nivu", un ka "vecais arziemnieks ir 100000000000 reizes labak par vazu"? 
pazaudējis neesmu pilnībā neko:) 
es vnk nesaprotu ko tu centies iestāstīt,ka žigulis ir ūber auto?pat uz mūsdienu fona ko?ok 80 bij kruta tačka,bet ne tagad,un auto klvalitāte ir zem katras kritikas :)
man pašam ir vaz 2107,kā auto ar kuru braukt uz laukiem pa sliktu ceļu,lai nav jālauž normāls auto!bet ja tas būtu mans ikdienas auto,es sev noteikti acis izdurtu,un nemocītos :D
atceros no bernības,kad tēvam bij žigulis un vectēvam arī bij,nu nekas labs tas nav tiešām :) 
bet belka no tavas puses nedzirdēju nevienu argumentu,ar ko vazs ir pārāks par golf 2 
lūk autentisks video:D kas izsaka vairāk nekā simtiem vārdu :D 

ar arzemnieci aizbraucot ar meiteni zaļumos,varēsi darīt to kas ir iecerēts,nevis meklēt dzirkseli :D


 
Belka
Vazists
Posts: 273
Joined: 02 Sep 2012, 23:58

Re: Žigulis = sapnis

06 Apr 2016, 09:56

Es neteicu, ka vaz klassika ir labak par golf 2. Neaizmirsti ka vaz 2101 bija gada auto1967 gada (Fiat 124). Golf 2 saka razhot 1983 vai 1984 gada. pec gada vai diviem bija vaz 2108.to droshi va salidzinat ar golf 2 un +- tas pats vien ir. Par to auto parbaudishanu pirms braukshanas-toreiz bija tadi laiki. To pat autoskola macija, ka pirms sakt braukt japarbauda vizuali savu auto. protams, ta laikam bija formala lieta, bet tomer. Par dzirksteli, teikshu godigi, pat neatceros cik esmu braucis ar zhiguliem, ka vina butu pazudusi kaut kur. Visar ar vazu uz cela par 16 gadiem neesmu stavejis. ja ari notika kaut kadas shaizes, tad lidz garazhai vienmer vareju tikt. Nezinu vispar, priekshkam es te tagad ar tevi diskuteju, jo skaidrs ka tavs shkibs viedoklis nav mainams. Tu brauci ar savu nojato 2107 pa lauku celiem un visiem tagad megini iestastit, ka vaz ir suds. esmu parliecinats, a
ka ari tu pats no tehnikas ne velna nesaroti. To pashu dzirksteli diezvai zinatu kur meklet un tagad mes visi lasam "super experta" ar vaz 2107 viedokli par vazu ka tadu.  Beidzam sho diskusiju, lai katrs paliek pie sava.
 
User avatar
krods
Vazists
Posts: 64
Joined: 03 Aug 2011, 23:32

Re: Žigulis = sapnis

06 Apr 2016, 10:23

esmu cccp laiku bērns,no tehnikas saprotu diezgan daudz:) spēju salabot praktiski jebko,un arī darbs tieši saistīts ar tehniku:) takā nevajag runāt ja nezini:) 

vazam ir viens plus,ka jaunie gurķi var labi iemācīties elementāru auto uzbūvi,saprast,kāpēc auto brauc uz priekšu,jo vis ir ļoti vienkārš un uzskatāms!tas protams tiem kam rokas taisnas un intresē tehnika!
 
niknaisxxx
Vazists
Topic Author
Posts: 11
Joined: 29 Mar 2016, 21:33

Re: Žigulis = sapnis

06 Apr 2016, 21:45

Būtu laba lieta arī aizlaist uz kādu vaz pasākumu, parunāt ar vazistiem, lai katrs pastāsta visu kas un kā bijis. Ja tik mani ar golfu tur kāds ņems :d:d

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest