Kko mēģināšu darīt un gan jau bus labi

Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderators: Micuks, Traktorist
Par tadu lietu dzirdeju, bet izmanto tād, kad mašīna ir nosedināta. Un tas štropes vajag tikai priekš tam, lai atsperes neizkrit kād mašīna pacelta uz pacelaja. Personīgi manas domas ka viss tas pasakums ar siešanu ir riktīgais kolhozs.A neviens neko nav dzirdējis/lasījis par to tilta siešanu ?
Nu, Ivars, stasti kur man ir kolhozs un kas tas ir pa vardu ''trampiissos'',nekada vardnīca neatradukolhozs ir tev Traktorist un neviss uz paceelaaja bet trampiissos !
Par tadu lietu dzirdeju, bet izmanto tād, kad mašīna ir nosedināta. Un tas štropes vajag tikai priekš tam, lai atsperes neizkrit kād mašīna pacelta uz pacelaja. Personīgi manas domas ka viss tas pasakums ar siešanu ir riktīgais kolhozs.A neviens neko nav dzirdējis/lasījis par to tilta siešanu ?
a es nezin, liekas ka nee, hvz , es vairs liidz nebraucu kopš pats sāku brauktKalniņ,Tu jau droši vien,ka zini,ka te: http://www.youtube.com/watch?v=vy-bgyd930Q
arī bija izmantotas jostas,ne!?
Nu ar tām jostām būs tā ka būs,tad jau labāk kk smagumu ielikt bagažniekā,dibenu ar nemētās lieki mašīnai!