ar manim var izrunat visadas temas kaadas vien velas:D
davai zinka neiesligstam sentimentalitatee un sikumos ,
nu reali tu man prasi kas notiek veroties primaras varstam, nu nemot vera ka motoram apgriezieni mazi retinajums nav diezko liels vinsh sak sukt ieksha uzreiz vairak to ko vinam piedava , sak stradat "miizejs" nu pirmais bridis itka ir diezgan bagatins ar benzinu nemot vera ka nak caur diizi , dod vel "mizejs" , tik iisti vienu lietu nevaru saprast , kas tani briidi notiek ar brivgaitas kanalu, jo shim veberam originali tur nak tas pats elektriskais varsts kas ozonam , pie kura stiprinas viens vads,(vismaz ta liekas) tachu man tur ir mehaniskais tada misinja skruve ieskruveeta kurai gala ir izurvts kanals un rakstits virsu 0,5.
pieljauju ka varetu buut parak trekns degmaisijums pirmaja momenta tajaa kad raustas un tapeec dzinejs taka aizrijās . bet tas ir tikai minējums.
vai ari tieshi otradi , parak lies maisijums vaidzetu treknaku, jo es tagad skatops uz to primaras kameras degvielas diizi un vinja ir 130 bet tagad nevaru atcereeties vai tur nebija jastav 140 , vot neatceros buus japalasa cik tur bij jabut.protasm ja kaads buutu tik laipns ka no galvas pateiktu butu ari labi.
p.s. bsi aara tagad te sanakushi vesela klase absolventu kas micuku aizstaav un veel kautko te caur pukjitem sak draudet taka tu 4eburaska

:D beidz lekt no bikseem aara un pasaki kadu padomu labak. es kad ieraugu kada cita postu katkur lai kaads tas ari buutu divas reakcijas vau nu saku ja zinu vai nesaku vispar neko.sitie komentetaaji man drusku kaitina.kas ienak un sak iekomentet par ne to teemu par kuru bija jautajums.
4eburaskam gribas izrunat sasapejushas dzives teemas? luudzu mobilu nr. uz pm

:D