Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderators: Micuks, Traktorist
galvenais lai rezerves daļas nav fenoxNeņemtu ne pa 280 ne 600, neuztrauc, teiksim tā, man to kārbu piedāvā pa 140 eiro, nezinu vēl kas tur ir remontēts vai nav, tas būtību nemaina, galvenais lai viss būtu savās vietās, kā tam ir jābūt, gribēju dzirdēt jūsu viedokli par cenām, labi, ja vidējā cena ir tie 100+ eiro, neko zaudējis nebūšu, vēl kādi ieteikumi?
Fenoxsam ne viss klaasts ir slikts!galvenais lai rezerves daļas nav fenoxNeņemtu ne pa 280 ne 600, neuztrauc, teiksim tā, man to kārbu piedāvā pa 140 eiro, nezinu vēl kas tur ir remontēts vai nav, tas būtību nemaina, galvenais lai viss būtu savās vietās, kā tam ir jābūt, gribēju dzirdēt jūsu viedokli par cenām, labi, ja vidējā cena ir tie 100+ eiro, neko zaudējis nebūšu, vēl kādi ieteikumi?
ātri beidzas
es jau nesaku par visuFenoxsam ne viss klaasts ir slikts!
Ja kaarba no nnivas tad vajadzees kronsteinu no piecinieces un to visdriizaak buus jaapeerk veikalaa, 4 un 5 nieceem kronsteini atskkiras!Tātad, būs vērts pakaulēties par cenu tai kārbai,protams, risks pastāv, bet būs viss kārtīgi jāizpēta uz vietas