Vecajiem MEISTARIEM visu CIEŅU, viņu laikos pa viņu apņēmību ar viņu tehniskajām iespējām vien medaļas jādod!!!
Un braukt viņi noteikti mācēja!!!
Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderators: Micuks, Traktorist
Žēl ka esmu pajaucis savu veco 2103, būtu jātic maniem 2līdzbraucējiem, kuri domāja kā vairums kas tur žikus, bet kad mani Rīgas CSDD izveda no pacietības pusdienas garumā un tiku uz Rīgas-Jelgavas štrāses, aizdzinu spidometru(pēc tam pārbaudijām ar jaunu RENO jo pats neticēju) līdz 165km/h ar 95to benču atmetoties tikai OLAINĒ visas dusmas pārgāja atceroties to apdzīto šoferu sejas. Motors bija oriģināls ar DENSO svecēm un AGIP eļļu!!!Nu tas tavs staasts biku pasaku aatgaadina 190km/h wtf? Tikai pateicoties volgas diizeem, nu nez, nu ja veel GAZ virzuljus saliek tad varbuut, bet izklausaas tads visai utopisks skaitlis prieks zigulja
Par blokjiem Tev zinaashanas ir 0. Tas veidojums, ko Tu uzskati par blokji ir taisnaa ass bez diferenciaalja.zinu taalabs blokis izmaksaa kadus 15Ls plus kartiga nometinasana
man pasam bij, goda vaards, uz asvalta nejuuk aaraa, bet ar 7mm naglam pec 10Km nebuus vairs