eu nu 4eburaska tev manliekas uz kaskji velk. tu man saac jau krist nerva ja godiigi.
karo4 teema tagad ir atsaakta , un visi kungi var nomierinaaties , pavisam atslaabt jo es ar ta izdariju un vopshim sodien ta veesi padomaaju reaali vis karbuuzis ka jauns iztiriits ar zobu birstiiti , izpuusts , nu bitit matos

:D
tukhsgaita ideaala neraustaas (zhiguljiem retums) zem slodzes ari vis smuki , beigaas nonjemu gaisa filtru saaku ta sikak paspeleeties ar to gaazes sviru un juutu tik tikko ka paveraas primaras varsts uzreuiz miizejs laizh iekshaa un motors taka noraustaas.
panjemu miizeju pieturu ar roku atskruveejot to skruvi kas nak taja gala kas itka ari tur gaisa klapi tapat ka lidziga skruuve otra pusee , isak sakot pieturu curataaju neljauju vinjam miizt un tad iedodu leenam un viss ok.
secinajums mizejs paarak agri un pietam palielam daudzuma sagazh ieksha benzinu un nabaga motors uz tik zemiem apgriezieniem nespeej to sadedzinaat un noraustaas.
rallyfan brivgaita man ir vnk mehaniska skruuve ar 0,5 ieskruveeta nevis tas elektriskais vaarsts ,, delj taa ka auto ir kapeika a motors ir 2106 un karbuzis tapat un kapeikai nav vada uz sho vaarstu.
protams izeja itka vienkarsha pagriezt ar to pashu skruvi augstakus brivgaitas apgriezienus bet tas nav vairs ipashi patikams risinajums , savadak piebrauc pie krustojuma un nu nepatik ta skanja kad motorsd kautkur ap 1000 rpm strada a taa man uz kaadi 600/ 500 smuki ligani dudina.
varbut kungiem ir kaads risinajums ka nedaudz novēlot mīzeja darbibas uzsakshanos ? manis pasha doma ir vnk vai nu uzliket biezaaku bliivi tam vakumpaatrinatajam kas vinju darbina lai vinsh ta kajinja atrastos taalak nost no varsta kas vinju izspiezh vai ari pashu to kajinju nedaudz chu chut pievileet lai vinja saak velak spiest.
atvainojos par nedaudz leciigo toni pirmajos postos , biju dusmiigs uz dziivi. tachu dazhu foruma biedru atbildes stils ari nav gluzhi tas pats draudzigakais jaatzist.
nee man nav kauns ne no kaa , netapec taisu citu profilu , vienkashi kapec jamazga netira velja publiski ??

:D:
pagaidam visiem labu nakti, dienu kad nu jus lasaat sho.