Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
tas punkts būs katrā gadījumā, tā kā tilts plaukti, nav sakopti, bet atstāti, kādi ir, uzreiz no apakšas izceļas!Nez kur TEHNISKAJĀ APSKATĒ šitam žikam redzēja to ''koroziju''![]()
Smuks žikiņš![]()
nu, ko lai saka, veiksmi!tas punkts būs katrā gadījumā, tā kā tilts plaukti, nav sakopti, bet atstāti, kādi ir, uzreiz no apakšas izceļas!Nez kur TEHNISKAJĀ APSKATĒ šitam žikam redzēja to ''koroziju''![]()
Smuks žikiņš![]()
pašam prieks braukt!
hmm kuru vietu domā man beigās ir bundulis un viņš vienojas klāt tur kur viņam jāvienojas uzreiz aiz tilta!To izpūtēju tur nevajadzēja kopā savienot? Drošvien izdarīji, bet nu. Vispār jā, pat komiski izskatās o priekšas, nekas cits neatliek kā iemetināt normālus beņķus drusku pa labi.
pagaidām, lai ir štoks, bet ne uz ilgu laiku!nu, ko lai saka, veiksmi!tas punkts būs katrā gadījumā, tā kā tilts plaukti, nav sakopti, bet atstāti, kādi ir, uzreiz no apakšas izceļas!Nez kur TEHNISKAJĀ APSKATĒ šitam žikam redzēja to ''koroziju''![]()
Smuks žikiņš![]()
pašam prieks braukt!
P.S varēji uztaisīt viņam kādu odziņu, lai neizskatās tik ļoti pēc stock, bet nu gaumes atšķiras.
balansējamais aparāts mani pārsteidzaBalansi iespārda![]()
Par apņemšanos cepuri nost, ceru uz skaistu, līdz pēdējam nostrādāta vaza gala rezultātu.
Ļitakus studijā!![]()
Būs mums pirmais skaistais četrinieciņš
ar šitādu lietuar ko krāsoji>> ar speciālo marķieri priekš riepām?
°es neatradu, kur tādu nopirkt
visos autoveikalos teica, ka kādreiz esot bijis, bet kur tagad var iepirkt nezināja teikt
![]()
es ar tādu savējam uzkrāsoju Ladas značokus uz disku cetriņiem, turās labi tā krāsa
Tur pa vidu, kur saiet trubas kopā...turpanājums
![]()