noņēmu kārbu hmmm kaut kas nav riktīgi !

kas tur lien laukā ?

bingo

ieliku 3dien arī kūleri '

Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
zinu ka metinoLiec žiguļa disku! Turēs gana labi![]()
Un stūres ķegu varēji salocīt un pieregulēt savirzi, vismaz es tā darīju
Pastāsti, kas darās ar maksimālo ātrumu jeb kas darās ap 100km/h? cik apgriezieni vai kaut kas tāds?!
Kā tevi sauc ??? :d tavs jaunais niks?Gaterstyl
Tas tak nekasNu es nobraucu kādsus 8 mēnešus un sajūgam nav ne vaina un es ar neteikšu, ka braucu mierīgi! Pilsētā pirmais..
Drošvien, ka virpotājam vaina nebij, bet metinot savērpās - pārāk strauji sacepts kopā.
Kā ir tā saku, redzot tavus iepriekšējos darbus redzēju, ka darbojies ar kvalitāti, bet šait ir gateris un vienalga vai tas ir uz ilgu laiku vai īsu!Kā tevi sauc ??? :d tavs jaunais niks?Gaterstyl
Vienkārši jūs visi pareizie kas domājat kas ar TA u.tt nekad neko jēdzīgu nemākat pateikt tik forumā dirst ! Es no tā visa nemirstu un skrūvēšu tālāk un braukšu !
Atbildot uz jautājumu, mani sauc Jānis, niks šajā forumā ir Micuks un pagaidam neaminās
Kā tevi sauc ??? :d tavs jaunais niks?
Patreiz nebrauc jo gateris lika pa sevi manīt, bet novēlu lai vairs tā nenotiek, uztaisi kārtīgiEs no tā visa nemirstu un skrūvēšu tālāk un braukšu !
No colt/lancer derēja, galantam līdz 92g bija tāds pats tā kā vajadzētu derēt, kad nākam nedēļ braukšu uz darbnīcu varu piemērit ja nav steigas.un mitsubishi galant diskiem![]()