Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem

Moderators: Micuks, Traktorist

Smaidigais
Vazists
Topic Author

Kā uzlikt weber karburatoru?

03 Dec 2009, 12:50

Sveiki velreiz :D
taa nu dabuju dazhus 1ma zhigulisha weberus.. doma bija vakar uzlikt, bet nesanaca :o
Neiebraucu, kuras trubas ir japievieno pie karbuliisha.. jo parastajam vakumnjikam tadas nebija.
es pat nezinu ka lai izskaidro, kad skatas no akumulatora puses. un uz karburatora apakshu tuvak kolektoram, tur ir taadi divi ka pievadi, pie kuriem butu japievieno divas trubas, viena ir ka iepludes trubinja un tad taka atpludes tur pat atceros ka tur bija janemaldos udens trubas vai aks taads, bet tagad nezinu kur vinjas lai dabu un liek..
murgs....
kad varetu varbut izskaidrot?? jo pasham pilniiga nesaprashana, agrak kad bija pirmiits ar visu weberu, tad itka viss likas tik vienkarshi, bet kad japariet no viena uz otru, MUURGS :( :( :problem:

kapeika
Vazists

Re: Esmu nesaprasana :D

03 Dec 2009, 13:47

dzeseessanas sskidrums pa vienu galu iekssaa, pa otru aaraa!!! var arii nevienot vispaar klaat!!

Fiat 124
Vazists

03 Dec 2009, 14:09

Man šķiet, ka bija tā-to cauruli, kas iet uz ieplūdes kolektoru pievieno pie viena no tiem izvadiem karburatora apakšā, bet ar vēl vienu šļauku savieno otru karburatora izvadu ar kolektoru!
Pa tām trubām plūst DZš un apsilda karburatora apakšu, lai ziemā neaizsalst!
Bet var arī nelikt tās caurules pie karburatora!
Mans 2101 - ĶIRSIS
Mans "Limuzīns Jāņu nakts krāsā"
Divi seši viens trīsi deviņi četri nulle seši, Artūrs
Image

Smaidigais
Vazists
Topic Author

03 Dec 2009, 15:12

Liels paldies :)
sapratu :)
tiko biju pie viena piebraucis :)
ja nu kadreiz kadam vle ta sanak, tad varu izstastiit siikak..

Viena udens truba aiziet uz kolektoru, ta ir japanjem nost no kolektora, japieliek pie pirma ievada kaarbulii un otra ir japieliek jauna un janovada uz kolektoru :)
un tad plust cauri udens, kas apsilda :)
Liels paldies jums :)

fiat bij taisniba par to apsildi :)
cepums tev :p

janccc
Vazists

Re: Kā uzlikt weber karburatoru?

04 Dec 2009, 10:52

gribi teikt kad ziemaa -10 graados pa nakti visu laiku karboraaors tureesies silts? :D

man liekas tas ir saistiits kkas vnk ar braukshanu un bendziina iztvaikoshanu!! kkas tml. :)

Agriic
Vazists

Re: Kā uzlikt weber karburatoru?

04 Dec 2009, 16:24

Taa ir degmaisijuma sildisana ar skidrumu, lai deviela labak iztvaikotu kolektora kanalos, preteejaa gadijumaa degvila kolektoraa vai cilindraa atri kondensejas un degmaisijumu nevienmerigi sadala pa cilindriem un deviela noskalo ellu no cilindra sienaam ;)
Kamēr motors rēc ļauj riepām kaukt!