mana mazulīte

Man Ir "Lieki" 200 lati un es gribu ieguldīt šājā zigulītī, Kādus uzlabojumus jūs man iesakāt, pats no auto ļoti daudz nesaprotu bet nu, ir ceilvēki kuri man palīdzētu.
Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
Man sķiet ka smukāks izskatīsies orginālsMan Ir "Lieki" 200 lati un es gribu ieguldīt šājā zigulītī, Kādus uzlabojumus jūs man iesakāt, pats no auto ļoti daudz nesaprotu bet nu, ir ceilvēki kuri man palīdzētu.
Bamperus atstāt! Netaisam kolhozu, ja mašīna domata braukšanai pa pilsētu. Ja grībi uzlabot izskatu, labāk pa to naudu paņēmt jaunus bamperus un lukturusAr ritošuo un tā viss ir diezgan labā kārtībā sūdzēties nevar, doma ir vinu smuki sataisīt un cik nu varēšu ilgi tik arī braukšu![]()
Ar krāsošanu ir tā kā ir, negribās par to izmest naudu, cik zini tas nemaksā lēti.
silwi ļitaciņi stāv garāžā!!
Ja kāds var piedāvāt pa lētu naudu spieķotus diskus, tad tas mani interesē. PM me.![]()
![]()
Un tieši vizuālajā ziņa ko varētupielikt atnemt? Man ir doma nemt nost bamperus.
SS jāskatas regulāri, vai forumā ieliec sludinājumunu būs vel jāpadomā par tiem bamberiem.
Vel Jautājums, Man ir 4 robu kārbaKur un kādu es varētu dabūt 5inieci??