Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderators: Micuks, Traktorist
Nopirkt jau gatavu jebkurā gadījumā būs daudzkārt lētāk nekā pašam būvēt -- pie tam nemaz nav runa vēl lai būtu kvalitatīvibet tedel es velos uzinat rasejuma parametrus lai pats varetu uztaisit
Izgatavot pareizu izplūdes kolektoru ,tas ir riktīgs murgs.Vienu uzbūvēju....nekad dzīvē negribu to atkārtot.Nopirkt jau gatavu jebkurā gadījumā būs daudzkārt lētāk nekā pašam būvēt -- pie tam nemaz nav runa vēl lai būtu kvalitatīvibet tedel es velos uzinat rasejuma parametrus lai pats varetu uztaisit
Tātad lai būtu neliela skaidrība. Latvijā tikai pāris vietās iespējams izlocīt klalitatīvi plānsienu caurules un vēl pēc precīzām koordinātēm. Cik man zināms tāda kolektora cena svārstās cenu robežās no 300 -350 Ls. Krievu izplūdes kolektoru jau kopā ar pirmo trubu kas ir 4-1 var iegūt patreiz par latiem 100. Somu izpildījumā 4-2-1 cena ir kaut kur ap 300 Eur no Martelius , bet man liekas ka tā cena ir pat bez PVN.Izgatavot pareizu izplūdes kolektoru ,tas ir riktīgs murgs.Vienu uzbūvēju....nekad dzīvē negribu to atkārtot.Nopirkt jau gatavu jebkurā gadījumā būs daudzkārt lētāk nekā pašam būvēt -- pie tam nemaz nav runa vēl lai būtu kvalitatīvibet tedel es velos uzinat rasejuma parametrus lai pats varetu uztaisit