Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem

Moderators: Micuks, wipers

johny
Vazists
Topic Author

Autodaļu veikali

05 Jan 2011, 23:42

Kur Rīgā ir labākie VAZ daļu veikali? Un, interesanti, kur žiguļu detaļas var nopirkt Cēsīs?

Fiat 124
Vazists

Re: Autodaļu veikali

05 Jan 2011, 23:52

Rīgā zināmākais ir Lienes iela 2, bet ir arī citi, lētāki!
Cēsīs, ja pareizi atceros tad bija, kaut kur pie poliklīnikas vai slimnīcas(vismaz pasen atpakaļ)! :Nezinu:
Mans 2101 - ĶIRSIS
Mans "Limuzīns Jāņu nakts krāsā"
Divi seši viens trīsi deviņi četri nulle seši, Artūrs
Image

wipers
Vazists
Automašīna: VAZ 2103

06 Jan 2011, 09:32

Kur Rīgā ir labākie VAZ daļu veikali? Un, interesanti, kur žiguļu detaļas var nopirkt Cēsīs?
Vai tiešām ir tik grūti veltīt 15 sekundes lai pameklētu topikus serchā, nevis lai ceptu kārtējo topiku? :?: :?: :?: :twisted:
Tu nēsi viens šajā forumā, tpāpēc lūdzu nepiedrazo to, ar nevajadzīgiem/liekiem topikiem :?: :?: :?:

Lūk par veikaliem topiks
viewtopic.php?f=30&t=337

un vēl
viewtopic.php?f=27&t=133

un vēl

viewtopic.php?f=30&t=2689

Jau trīs topiki par vienu tēmu 4. tiešām nevajag!!!! :thumbdown: Par Cēsīm gan nav nevienā topikā, bet tad pamaini tēmas nosaukumu, lai to izlasot var orientēties. Principā vajag tēmu kur katrs var iepostot savas pilsētas zigulju dalju veikalu adreses, tas būtu lietderīgāk kā katram prasīt kur kādā pilsētā var nopirkt daļas vazam :problem:

plaza
Vazists

06 Jan 2011, 12:00

Gadījumā ja kādam ir nepieciešamas jaunas Vaz (toljati rūpnīcas kvalitatīvas orģināl detaļas ), tad varat pasūtīt man . Tel 28332779.
To ko pie mums Lienes ielas veikālā un citur pērkat ir jārēķinās ka būs lētais kooperatīva gals tipa Fenoks utt , jo orģināl detaļas tomēs ir padārgas , bet toties kvalitatīvas.
http://www.race-parts.eu Sporta rezerves daļas VAZ a/m

elf
Vazists
Automašīna: Lada 4x4 , Ņiva
Telefons: 26526521

06 Jan 2011, 14:05

Gadījumā ja kādam ir nepieciešamas jaunas Vaz (toljati rūpnīcas kvalitatīvas orģināl detaļas ), tad varat pasūtīt man . Tel 28332779.
To ko pie mums Lienes ielas veikālā un citur pērkat ir jārēķinās ka būs lētais kooperatīva gals tipa Fenoks utt , jo orģināl detaļas tomēs ir padārgas , bet toties kvalitatīvas.
Piegādes termiņi ??

plaza
Vazists

06 Jan 2011, 14:31

Piegādes termiņi ??
Pats braucu reizes 2 mēnesī -- kurjers praktiski katru nedēļu. Ir momenti , ka orģināl detaļu piem nav vispār iespējams sagādāt ,bet tas gan ir reti. Krievijas tirgus ir īpatnējs , jo tajā brīdi kad ražošanā noiet kaut kas greizi , cenas rāpjas augšā neaprakstāmi ātri , jo ir liels pieprasījums. Atceros na salūza Ņivas priekšas kapota preses forma . Pāris mēnešu laikā cena kapotam uzauga 10 reizes un pēc tam ka atjaunojās ražošana atkal nokrita.
http://www.race-parts.eu Sporta rezerves daļas VAZ a/m