Sveiki,loti velejos jusu palidzibu esu jauninais un velos pajautaat,vai kads/a ir pasutijusi no krievijas rezerves dalas?Un ja ja no kadam majas lapam jus pasutat,un cik tas ir drosi!Kaa ta lieta daras,naudu es pirmais aizsutu un tad vini man atsuta rezerves dalu vai otradi?Ka tur isti ir?Paldies pa sapratni !!!
Nesat skarbi ja ne ta ko uzdrukaju!!
Klau aizmirsti ka Tu vari ko vienkārši sa'nemt no Krievijas, kā no eiropas. T'a ir cita pasaule .
1.Tev pefekti j'azin krievu valoda.
2. Tev jāpierunā lai kāds ko izsūtītu.
3.Kā Tu iedomājies to pasākumu apmaksāt , jo banku sistēma tā vienk nestrādā , kā tu iedomājies.
4. Kopējās izmaksas par kādu sīkumu būs ļoti lielas.
Viņiem neintresē nodarboties ar kaut kādu privāto sūtīšanu uz ārzemēm jo krievijā tas ir milzīgs čakars , pat reizēm pilnīgi neiespējams pēc Krievijas likumdošanas .Jo lai saņemtu naudu no ārzemēm un izsūtītu ko ir jātaisa līgums un eksporta darījuma pase.
Tā ka rezumē -- daudz vienkāršāk ir ar kādu sarunāt lai ko atved no krievijas .
Ja ko vajag vari pasūtīt man ,jo kurjers gandrīz katru nedēļu ir Krievijā ja ko specifisku tad varu arī sagādāt no Toljati . jo Krievijas iekšējā loģistika ir it kā sakārtota.
Gribi izbaudīt extrēmu vari pamēģināt , bet iesaku tad pašam nokārtot vīzu un aizbrukt , bet ja ar krievu valodu ir paslikti tad jau uz robezas saņemsi pilnu gandarījumu par to ka tev tāda doma vispār ienākusi galvā