Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem

Moderators: Micuks, Traktorist

kronalds
Vazists
Topic Author

motora remonts

26 May 2011, 15:25

varbūt kāds var palīdzēt saprast šeit http://www.autoprospect.ru/vaz/2107-zhi ... indru.html par virzuļiem rakstīto! Interesē tieši tas ar zaļajiem burtiem rakstītais(par virzuļu klasēm)!
по диаметру отверстия под поршневой палец- kas tas par diametru?
kas man jāievēro pērkot jaunos virzuļus, lai nebūtu kaut kādi pārsteigumi. vnk pieredzes nav...
Paldies :)

klievis
Vazists

Re: motora remonts

26 May 2011, 21:44

ja butu nedaudz tehniskas zināšanas tad saprastu kad runa iet par pirksta remont izmēriem kas ir 0,00... ceru kad saproti kad tas ir nejau milimetros

kronalds
Vazists
Topic Author

26 May 2011, 23:11

Paldies :) jā saprotu, ilgi šodien pa to lapu ņēmos! lasīju, lasīju, kamēr viss daudzmaz kļuva skaidrs! es vnk tur nekur nevarēju atrast par klani!
man tagad ir trešā izmēra pirksts, vnk domāju vai ja man virzuļi būs ar pirmā pirksta izmēru, vai viņš turēsies vecajā klanī... bet tur laikam tas izmērs tik maz mainās, ka tas to neietekmē....
по диаметру отверстия под поршневой палец- šito tekstu ar sākumā nepareizi sapratu- diametrs ZEM pirksta! nezinu tik labi krievu val....

Ruu@uto
Vazists

27 May 2011, 08:01

Atbildēt kronalds » Vakar, 23:11
man tagad ir trešā izmēra pirksts, vnk domāju vai ja man virzuļi būs ar pirmā pirksta izmēru, vai viņš turēsies vecajā klanī... bet tur laikam tas izmērs tik maz mainās, ka tas to neietekmē....
по диаметру отверстия под поршневой палец- šito tekstu ar sākumā nepareizi sapratu- diametrs ZEM pirksta! nezinu tik labi krievu val....
-----------------------------
Principā jau pirkstu piemeklē virzulim , ne otrādi 8-) Bet vari pamēģināt, vai pirksts
virzulī iet iekšā, būtu jāvar ar roku spēku viņu iespiest, saeļļotu. Savukārt klanī VAZam pirksts fiksējas
nekustīgi, tāpēc jau klani jāsakarsē, tur tās dažas mm tūkstošdaļas lomu nespēlē - atdziestot klaņa
"galva" vienalga sakamps pirkstu!
Diametrs ZEM pirksta - nuja, krievu auto taisot valodu tomēr jāzin, bet šāds izteiciens nozīmē
"pirkstam paredzētās atveres diametrs". Veiksmi darbā! Jācer, ka palīgierīce pirksta montāžai
tev ir, citādi ir čakars, jo tas darbiņš jāveic ātri...