Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem

Moderators: Micuks, Burunduks

Forum rules
Ievietojot pārdošanas sludinājumu, lūdzu ievērojam šos galvenos punktus:
  • Tēmas virsrakstā norāda lietas nosaukumu, kas tiek pārdota. Nevis vienkārši pārdodu, atradu garāžā, laba cena utt.
  • Uzrakstam aprakstu par preci pēc iespējas sīkāk un detalizētāk, lai potenciālajam pircējam uzreiz viss būtu skaidrs un nebūtu lieki jautājumi.
  • Jānorada preces cena un atrašanās vieta.
  • Un ļoti vēlama ir arī pārdodamās lietas bilde.
  • Jānorāda pārdevēja telefona numurs.
Neievērojot šos noteikumus, sludinājums var tikt izdzēsts.

Sludinājuma autoram ir jāpaziņo, kad sludinājums vairs nav aktīvs!

zhimis
Vazists
Topic Author

pārdod vaz 2106

24 Aug 2011, 12:22

Tātad pārdodu savu auto. Pārdošanas iemesls ir tāds, ka braucu uz Rīgu mācīties un žiku līdzi neņemšu. Tā kā nav steidzīgi notirgot, tad 650Ls. Varat nepiesārņot topicu un neapspriest šeit cenu. Līdzi ļoti daudz visādu daļu.

viewtopic.php?f=24&t=2336
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... gdxec.html

:thumbup:

kontaktinformācija: šeit, krisis48@inbox.lv vai 26301085

Fiat 124
Vazists

Re: pārdod vaz 2106

24 Aug 2011, 12:40

Es tomēr nenoturēšos...
Ar savu piebildi par cenas neapspriešanu Tu netieši norādi uz to, ka tā ir neadekvāta, jo adekvātas cenas jau parasti neapspriež! ;)
Mans 2101 - ĶIRSIS
Mans "Limuzīns Jāņu nakts krāsā"
Divi seši viens trīsi deviņi četri nulle seši, Artūrs
Image

zhimis
Vazists
Topic Author

24 Aug 2011, 18:09

nu man nav vajadzības pārdot viņu, bet, ja kāds ņems - atdošu. Tehniskais ir ļoti labs, vizuālais šur tur pieklibo.

un par neadvakātumu, labi, tu vari pa 300-400 ņemt izrūsējušu un nodrāztu žiguli, tad lūdzu! Protams var gadīties labi eksemplāri....

Duksis
Vazists
Automašīna: VAZ 21063
Telefons: 26355400

25 Aug 2011, 10:54

Ne ne, 300-400 Ls tur sanāk ļoti pieklājīgs žigsis. Vairāk būtu gatavs maksāt ja tas auto ir konfekte :)

SaintDevil
Vazists

25 Aug 2011, 23:05

Esmu novērojis šeit tādu kā slimu attieksmi pret cenām kas norādītas sludinājumā
ja ieliksi labu lietu vai auto par stāvoklim un kvalitātei atbilstošu cenu tad tie kam nav par ko vai cer iegūt tavu piedāvājumu par lūžņa cenu un rakstīs savus nevienam nevajadzīgos postus :lol:

zinu kad šo portālu apmeklē cilvēki kuriem nav VAZ markas auto bet ar interesi un ziņkāri lasa par to kā būvē un uzlabo tos LV vīri
un ir tādi kas apmeklē šo vietni lai nopirktu sev auto par pieņemamu cenu bet cik tā ir atvēlēta šim mērķim ir tikai pašam zināma

vienam auto škiet nav simts latus vērts, cits tehnisko šķidrumu apkopē investē lielāku summu...
:draugi:

zhimis
Vazists
Topic Author

05 Feb 2012, 16:15

500Ls

zhimis
Vazists
Topic Author

23 Mar 2012, 17:32

450

Dzhipo
Vazists

23 Mar 2012, 19:08

a zrja tu laid zemē cenu! teici tak ka nedeg un nespiež! es savu ieliku piektdien, pārdevu 2dien, santīms santīmā, cik ieliku sluģikā pa tik aizgāja! teiktu ka momentā! tavs jāsaka pēc skata labāks par manu troiku ir, domāju cena bija adekvāta, tik jāgaida pircējs!!

rallyfan
Vazists
Automašīna: VAZ 21074

23 Mar 2012, 19:48

a zrja tu laid zemē cenu! teici tak ka nedeg un nespiež! es savu ieliku piektdien, pārdevu 2dien, santīms santīmā, cik ieliku sluģikā pa tik aizgāja! teiktu ka momentā! tavs jāsaka pēc skata labāks par manu troiku ir, domāju cena bija adekvāta, tik jāgaida pircējs!!
Zini kur ir atsķirība?
Tavs bija Rīgā!
Un šis ir Liepājā!
Cik čoms tos vazus ir notirgojis,tad viens bija jāvizina un Valmieru,otrs uz Jelgavu,lai kāds no Rīgas atbrauktu apskatīties,tas jau ir par daudz prasīts...
tur ir visa tā loģika

zhimis
Vazists
Topic Author

24 Mar 2012, 14:07

Zini kur ir atsķirība?
Tavs bija Rīgā!
Un šis ir Liepājā!
Cik čoms tos vazus ir notirgojis,tad viens bija jāvizina un Valmieru,otrs uz Jelgavu,lai kāds no Rīgas atbrauktu apskatīties,tas jau ir par daudz prasīts...
tur ir visa tā loģika
Nu man jau pašlaik žiks atrodas Liepājā, bet pats mācos Rīgā. Pa ziemu Rīgā negribēju viņu turēt zem klajas debess, bet tagad, kad sāk palikt labāks laiks, ir doma dzīt viņu uz Rīgu, savādāk viņš stāv un tiek izkustināts tikai, kad atbraucu mājās. Un pa to nedegšanu, tagad dzīvojoties pa Rīgu finanses baigi ātri iziet un sāk spiest, tāpēc arī gribas notirgot, jo tomēr bendža arī jau ir pāri pa latiņu un beigās tomēr diezgan sālīti sanāk. Tā kā iespējams, ja kādam tomēr ir vēlme varēs arī apskatīt Rīgā.