viewtopic.php?f=24&t=2336
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... gdxec.html

kontaktinformācija: šeit, krisis48@inbox.lv vai 26301085
Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Zini kur ir atsķirība?a zrja tu laid zemē cenu! teici tak ka nedeg un nespiež! es savu ieliku piektdien, pārdevu 2dien, santīms santīmā, cik ieliku sluģikā pa tik aizgāja! teiktu ka momentā! tavs jāsaka pēc skata labāks par manu troiku ir, domāju cena bija adekvāta, tik jāgaida pircējs!!
Nu man jau pašlaik žiks atrodas Liepājā, bet pats mācos Rīgā. Pa ziemu Rīgā negribēju viņu turēt zem klajas debess, bet tagad, kad sāk palikt labāks laiks, ir doma dzīt viņu uz Rīgu, savādāk viņš stāv un tiek izkustināts tikai, kad atbraucu mājās. Un pa to nedegšanu, tagad dzīvojoties pa Rīgu finanses baigi ātri iziet un sāk spiest, tāpēc arī gribas notirgot, jo tomēr bendža arī jau ir pāri pa latiņu un beigās tomēr diezgan sālīti sanāk. Tā kā iespējams, ja kādam tomēr ir vēlme varēs arī apskatīt Rīgā.Zini kur ir atsķirība?a zrja tu laid zemē cenu! teici tak ka nedeg un nespiež! es savu ieliku piektdien, pārdevu 2dien, santīms santīmā, cik ieliku sluģikā pa tik aizgāja! teiktu ka momentā! tavs jāsaka pēc skata labāks par manu troiku ir, domāju cena bija adekvāta, tik jāgaida pircējs!!
Tavs bija Rīgā!
Un šis ir Liepājā!
Cik čoms tos vazus ir notirgojis,tad viens bija jāvizina un Valmieru,otrs uz Jelgavu,lai kāds no Rīgas atbrauktu apskatīties,tas jau ir par daudz prasīts...
tur ir visa tā loģika