Atrodos rīga, 28801651
Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
netaisos pa 70 ls to krāmu pirktLienes ielā pa 70 ls ir !!! Vakar pats ari tadu iegādājos !
man zināja stāstīt, ka atškiroties kapeikai un 5/7 un man vajag kapeikai uzlikt.Pašu kalonku jau nevajag,vajag tikai stieni ar kardānu un vajag pārlikt un visa bēda
tikko iečekoju, ka mainās gan biš. karoč, ja gribu uztaisīt lai var biš pieregulēt stūŗi, man vaja to binokli, kasti, kas skrūvejās pie paneļa un visu stūres štoku ar kardānu no 2105.izņemot 5 un 7 un laikam ņivas kaut kādas tur ir ar garo štoku un pa vidu tas kardāns,pārējiem ir īsais štoks ar tālāk vienu taisnu garu štoku līdz pat stūrei.
bet pati kalonka jau nemainās!
Visa sistēma(gliemezis un stūres stienis ar kardāniem) jāliek no 2105, neko tur nevar sakombinēt!tikko iečekoju, ka mainās gan biš. karoč, ja gribu uztaisīt lai var biš pieregulēt stūŗi, man vaja to binokli, kasti, kas skrūvejās pie paneļa un visu stūres štoku ar kardānu no 2105.izņemot 5 un 7 un laikam ņivas kaut kādas tur ir ar garo štoku un pa vidu tas kardāns,pārējiem ir īsais štoks ar tālāk vienu taisnu garu štoku līdz pat stūrei.
Nav gan jāmaina gliemezis!Visa sistēma(gliemezis un stūres stienis ar kardāniem) jāliek no 2105, neko tur nevar sakombinēt!tikko iečekoju, ka mainās gan biš. karoč, ja gribu uztaisīt lai var biš pieregulēt stūŗi, man vaja to binokli, kasti, kas skrūvejās pie paneļa un visu stūres štoku ar kardānu no 2105.izņemot 5 un 7 un laikam ņivas kaut kādas tur ir ar garo štoku un pa vidu tas kardāns,pārējiem ir īsais štoks ar tālāk vienu taisnu garu štoku līdz pat stūrei.