Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem

Moderators: Micuks, Burunduks

Forum rules
Ievietojot pārdošanas sludinājumu, lūdzu ievērojam šos galvenos punktus:
  • Tēmas virsrakstā norāda lietas nosaukumu, kas tiek pārdota. Nevis vienkārši pārdodu, atradu garāžā, laba cena utt.
  • Uzrakstam aprakstu par preci pēc iespējas sīkāk un detalizētāk, lai potenciālajam pircējam uzreiz viss būtu skaidrs un nebūtu lieki jautājumi.
  • Jānorada preces cena un atrašanās vieta.
  • Un ļoti vēlama ir arī pārdodamās lietas bilde.
  • Jānorāda pārdevēja telefona numurs.
Neievērojot šos noteikumus, sludinājums var tikt izdzēsts.

Sludinājuma autoram ir jāpaziņo, kad sludinājums vairs nav aktīvs!

VAZ_DETALAS
Vazists
Topic Author

5pakāpju ātrumkārba + 2102 reduktors

14 Oct 2012, 22:10

tirgojas ātrumkārba 5pakāpju.
cena - 80ls.
iespējama piegāde uz Rīgu(+5ls).
atrodas Ķegumā.
Tel - 28292517 - jānis.

Tāpat arī tirgošanā ir 2102 reduktors.
Cena - 50ls.
Abi noņemti no ejošām mašīnām.
Last edited by VAZ_DETALAS on 15 Oct 2012, 22:13, edited 1 time in total.
Ir man principa viss, ja kaut kas nav - tad buus.
Zvani - 28292517, Jaanis.

VAZ_DETALAS
Vazists
Topic Author

Re: 5 ātrumkārba.

15 Oct 2012, 07:41

:roll:

kobra-007
Vazists

15 Oct 2012, 14:58

kārba der 1:1 vi piemeram kāds kronsteinis savādaks vai kardāns isakas nekā slidzinota ar 4 robu kārbu ?

Micuks
Vazists
Automašīna: VAZ-21063
Telefons: 26737955

15 Oct 2012, 15:14

Šitie jautājumi jau cik reiz ir aprunāti + tak ir pilns nets ar tehnisko info!
Kārba kardāns der 1:1 tikai kronšteins atšķiras, to gan jāņem kopā ar kārbu citādi nederēs!
Pērkot vajag noskrūvēt tās trīs skrūves kur pārslēdzējs un apskatīt vai piektā roba zobrati veseli!
Ja kārba ir perfekta, ka nevajag mainīt ne gultņus, ne blīvslēgus un ar jaunu eļļu tad tie 80Ls vēl ok, bet ja tas viss vēl jāmaina tad cena kosmoss...........

VAZ_DETALAS
Vazists
Topic Author

15 Oct 2012, 22:04

Šitie jautājumi jau cik reiz ir aprunāti + tak ir pilns nets ar tehnisko info!
Kārba kardāns der 1:1 tikai kronšteins atšķiras, to gan jāņem kopā ar kārbu citādi nederēs!
Pērkot vajag noskrūvēt tās trīs skrūves kur pārslēdzējs un apskatīt vai piektā roba zobrati veseli!
Ja kārba ir perfekta, ka nevajag mainīt ne gultņus, ne blīvslēgus un ar jaunu eļļu tad tie 80Ls vēl ok, bet ja tas viss vēl jāmaina tad cena kosmoss...........
Parasti normās lietas pārdevējs uzraksta, ja pārdodamajai lietai ir kādi defekti, vai arī otrs variants - ja grib iesmērēt, tad norāda vienreizlietojamo nr un satiekas kkur pie veikala, lai nezin kur dzīvo, taču - cik es redzu - mans nr ir redzams visiem... ;)
Micuk - un ja nu neesmu nomainījis eļļu? Uzreiz 20ls jāmet zemāk cenai ne?
NEPĀRDODU JAUNU, bet BU labā stāvoklī! :)

Micuks
Vazists

15 Oct 2012, 22:14

Bieži vien pats pārdevējs nezin kas iekšā darās, tu vari godīgi teikt, ka esi attaisījis un konstatējis, ka tur viss ir kārtībā un būs arī pēc uzlikšanas un lietošanas?
Laba eļļa aptuveni tā arī maksā ;)
Jā lietota un lietotai ir lieta cena ;) tas ir žigulis, tās kārbas no rūpnīcas nav tik labas kvalitātes, vienīgais trumpis, ka tās ir salīdzinoši retas tad cilvēki uz tā rēķina arī cenšas iepist kapeiku......

VAZ_DETALAS
Vazists
Topic Author

15 Oct 2012, 22:22

Bieži vien pats pārdevējs nezin kas iekšā darās, tu vari godīgi teikt, ka esi attaisījis un konstatējis, ka tur viss ir kārtībā un būs arī pēc uzlikšanas un lietošanas?
Laba eļļa aptuveni tā arī maksā ;)
Jā lietota un lietotai ir lieta cena ;) tas ir žigulis, tās kārbas no rūpnīcas nav tik labas kvalitātes, vienīgais trumpis, ka tās ir salīdzinoši retas tad cilvēki uz tā rēķina arī cenšas iepist kapeiku......
godīgi pasaku - es neatvēru, bet manas draudzenes tēvs gan atvēra! Tas ir principā tas pats, ja es būtu atvēris.
Neiepis kapeiku un pārdod man - KAPEIKAS IEPISĒJAM 5pakāpju ātrumkārbu pa 20ls - 4ātrumkārbas cenā. + ja Tev viņā iekšā ir LABĀ EĻĻA - Izlej viņu ārā - lai Tev ieekonomējās 20ls!!! :)
UN JA TEV NAV TĀDAS KĀRBAS, ko man - KAPEIKAS IEPISĒJAM pārdot pa 20ls, tad TURI MUTI UN NERUNĀ VAIRS.. (jebšu pierādīsies, ka d***t māki dikti skaisti un daudz.)

Micuks
Vazists

15 Oct 2012, 22:29

Nelec no biksēm ārā, es brīdinu, lai cilvēki neiepērkas un ir pilnīgi vienalga kurš tirgo!
Ir man pieciniece kārba ar aplauztiem piektā roba zobiem to varu tev par 20Ls pārdot!
ir man arī otra kārba kas ir perfekta, kurai ir jauna laba eļļa, jaunas visas blīves, jauni blīvslēgi, labi gultņi, notīrīta un vajadzīgās daļas nokrāsotas, pašizmaksa tādai atjaunotai ir zem 80Ls ;)

Tādai kā tev BU ar vecām blīvēm, drošvien lietotu eļļu un veciem blīvslēgiem cena maksimums 50Ls.