tirgojas ātrumkārba 5pakāpju.
cena - 80ls.
iespējama piegāde uz Rīgu(+5ls).
atrodas Ķegumā.
Tel - 28292517 - jānis.
Tāpat arī tirgošanā ir 2102 reduktors.
Cena - 50ls.
Abi noņemti no ejošām mašīnām.
Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Parasti normās lietas pārdevējs uzraksta, ja pārdodamajai lietai ir kādi defekti, vai arī otrs variants - ja grib iesmērēt, tad norāda vienreizlietojamo nr un satiekas kkur pie veikala, lai nezin kur dzīvo, taču - cik es redzu - mans nr ir redzams visiem...Šitie jautājumi jau cik reiz ir aprunāti + tak ir pilns nets ar tehnisko info!
Kārba kardāns der 1:1 tikai kronšteins atšķiras, to gan jāņem kopā ar kārbu citādi nederēs!
Pērkot vajag noskrūvēt tās trīs skrūves kur pārslēdzējs un apskatīt vai piektā roba zobrati veseli!
Ja kārba ir perfekta, ka nevajag mainīt ne gultņus, ne blīvslēgus un ar jaunu eļļu tad tie 80Ls vēl ok, bet ja tas viss vēl jāmaina tad cena kosmoss...........
godīgi pasaku - es neatvēru, bet manas draudzenes tēvs gan atvēra! Tas ir principā tas pats, ja es būtu atvēris.Bieži vien pats pārdevējs nezin kas iekšā darās, tu vari godīgi teikt, ka esi attaisījis un konstatējis, ka tur viss ir kārtībā un būs arī pēc uzlikšanas un lietošanas?
Laba eļļa aptuveni tā arī maksā
Jā lietota un lietotai ir lieta cenatas ir žigulis, tās kārbas no rūpnīcas nav tik labas kvalitātes, vienīgais trumpis, ka tās ir salīdzinoši retas tad cilvēki uz tā rēķina arī cenšas iepist kapeiku......