Ir ļoti patīkami ka esi papildinājis vazistu rindas

Skatos ka forumā esi jau labu laiku (kādus divus gadus). Tad varbūt vari pastāstīt, kā vispār sāki par žiguļiem interesēties un cik ilgi/neilgi/sarezģīti bija tik pie savējā. Tu viņu nopirkti, saņēmi dāvinājumā, iemainīji utt.,
Es uzskatu, ka interesantākais visā "Mans VAZ" sadaļā tieši ir stāsti par to kā iegūts žigulītis, kādi piedzīvojumi/pārdzīvojumi bijuši vai tikai gaidāmi, jo šīs sadļas mēŗkis ir personalizēt šo auto, ar konkrēto lietotāju.
Redzu, ka esi vienu lampu aizlīmējis ar līmlenti, varbūt gribi viņu "žurkulizēt", vai kādi citi vizuāli jauninājumi paredzēti? Vai vienkārši lampas stikliņš veļas ārā?
Šis ir aicinājums arī viesiem pārējiem - Šī sadaļa nav domoāta kā atskaite - "Man tagad ir vaz nu tad šitāds viņš ir. Beigas." Bet tiešām vispusīgi pastāstīt par pašu auto, tā iegūšanas procesu, plāniem, un tml. Tapēc rosinu Tevi, eduard, papildināt šo sadaļu, lai mēs - pārējie foruma biedri, no šīs sadaļas spētu izlobīt vairāk informācijas. Kā ar'isabildēt vairāk un galvenais klavilatīvākas bildes
P.s arī bildes var pacsties ielikt, ne tikai linku norādīt, šoreiz izpalīdzu, nākošreiz ceru, to darīsi pats

p.p.s savā inbox foto kontā lūdzu apgriez bildi pareizajā stāvoklī, lai ērtāk uz viņu skatītites un nav jāgroza monitors, vai jāmežģa kakls