Tātad, manās rokās, jau kādu laiciņu atpakaļ, ir nonākusi šī skaistā kapeiciņa, kuru esmu nodēvējis par Zvārgulīti.

Par viņas stāvokli varu teikt - vēl drusciņ, drusciņ un pilnīga celka.

Lada VAZ 21013 / 1987.g.
Dzinējs: 1.2l
Kārba: 4robu
Motoram nesen ir uztaisīts kapitālais remonts, tagad jāķerās klāt vizuālajam.
Tāda nu tā saulīte man ir:
70tajos gados, mans Tēvs iegādājos šo uzparikti. Saglabājies ir ideāli, lietota bijusi ļoti maz. Tikai jāpāršuj skaistāks audums teltij un tad ir viss kā nākas!

Tā ir tā telts, kad ir salocītā veidā uz jumta.

Mazs foto šūtiņš. Meža bizness.

Noķēru vienu mazo, skaisto

Salons ir perfektā stāvoklī. Tiesa priekšējie abi sēdekļi ir izsēdēti, īpaši šofera. Tos vajadzētos jaunus, bet ar orģinālo ādu tikai. (varat droši piedāvāt ja Jums ir)

Nākotnes plāni:
1. Par krāsošanu vēl nezinu, jo viņa ir ļoti maz aprūsējusi. Tikai dažās vietās ir rūsiņas pigmenti. Bet nu priekš 26 gadus vecas mašīnas, tas ir tikai normāli.

2. Jau iepirkts priekšējais halogēnais miglas lukturis perfektā stāvoklī. (Liels paldies Vaz_detaļas)

3. Uzlikt White Wall. Arī tās jau ir iepirktas, gaida savus skaistos diskus un vasaru!

4. Jau nopirkta stūre no 2101 un aptīta ar lina striķi. Izskatās ļoti skaisti, bet cik praktiski būs to jau mēs manīsim. Ja būs jēlas rokas, tad domāsim risinājumu.

5. Mans mazais stickerbomb. Gribās visā paneļa garumā to stickerbomb, bet nu tas pats pēdējais

6. Vislaik turējos pretī par kvalitatīvas mūzikas ievilkšanu žigulī, bet apskatot kā Amisv savam Skotu Cālītim ir ievilcis audio sistēmu, es sapratu, ka es gribu tieši tāpat. neko mainīt šeit neprasās, jo kasetes man skan griezdamies un tāas ir superīgas un palikt bez viņām būtu grēks!

7. Iepirkt uzaci miglas lukturim, gabarītu stieplītes, garo antenu, nosēdināt.
8. Ladaselecta.com nevarēju atrast savu pašreizējo krāsu, bet nu aptuveni tādu es vēlos Zvārgulīti redzēt nākotnē.

Tātad, kas man ir no Jums vajadzīgs. Tās ir jaunas hromētās ščotkas, priekšējā drošības siksna, palīdzība, atbalsts, smaids un prieks!