Sveiks Auto mīļi un VAZ cienītāji

Man te viens tāds jautājums par Policijas likumiem un pienākumiem

Man priekšā ir dzeltenās lampas (aplīmētas) modelis 21013 un dzelteni miglas lukturi. Mani aptur policija, no aizmugures kur lampas neredz, bet nu Cēsis jau ir tik mazas ka gan jau viņi zin kādas kuram ir lampas

Tad nu staigā apkārt un sajūta tāda ka meklē kur piekasīties, jo josta un gaismas bija un skate un apdrošināšana arī protams ir

Tad nu beidzot izdomā par lampām piekasīties. Atzīstu ka braucu ar miglas un Tuvās gaismas lukturiem, ko dienas laikā nevar darīt. jābūt vai nu Tuvajām gaismām vai miglas ar gabarītiem. Viss ok. Stāsts ir par to ka viņš saka ka var likt sodu par to ka nav oriģināls apgaismojums. Viss ir ok es vienmēr esmu bijis par kārtību uz ceļa utt. Es viņam saku ka ļoti daudz auto Cēsīs un protams visā Latvijā braukā ar neoriģināliem apgaismojumiem. Veciem audi xenona lampas kas spīd drausmīgi. Jauni vai veci bemberi utt kuriem miglās ielikti xenona apgaismojumi un Tuvajās utt. Katrai 10tai mašīnai kaut kas ir pielikts. Kapēc tad neņem visus pēc kārtas un visiem neraksta sodus? Tad tik kaut ko tur saka ka viņi jau to darot un es tik par to neesmu dzirdējis utt bet sodu neuzraksta tik nosmīn un saka lai labojos

Protams paldies viņam

(Un par to ka uz skati jābūt visam oriģināli tas ir saprotams, bet es jau nebiju skatē

)
JAUTĀJUMS : Vai viņi var rakstīt sodus par tām lampām ? Jo esmu cik reiz apturēts un NEKAS nav teikts bet tagad kaut kas nav kārtība. Tad vai nu IR pārkāpums vai NAV nevis viens ments teiks tā viens tā

un tad jau būtu ļoti daudz jāņem pie dziesmas jo daudziem ir kas uztūnēts

Cerams mani sapratāt un atvainojos par kļūdām