!!!ACHTUNG!!! POSTS BŪS GARŠ!
Tātad pavasarī nolēmu sevi iepriecināt un uzdāvināt sev padomju meistardarbu. Diezgan ilgi meklēju vizinājos skatīties visādus sapuvušus brīnumus un te beidzot parādijās šis variants. Pēc 40 minūtēm pēc tā kā bija ielikts sludinājums biju viņu jau nopircis, jo pēc tā ko paspēju saskatīties apkārt likās, ka labāk zem 1k euro nebūs.

Foto no sludinājuma:

Kad braucu skatīties nuu vizuāli vaz bija nedaudz saguris, bet izskatijās ceļams. Atradu 2 caurumiņus aizmugurējajās arkās, kur korķi pie sliekšņiem, pārējais bija vesels. Pieleca no pusapgrieziena un salonā bija sterils . Vienīgais varēja redzēt to, ka vaz pārsvarā netiek lietots , jo visas durvis bija tā iesūbējušas , ka nācās raut vaļā ar abām rokām.
Garažā uz gridas ieraudziju dzelteno plēvi un nespēju atturēties . Kolhoznieks dziļi manī ņēma virsroku.

Pavizinājies kādu nedēļu un diži neskatīdamies zem motora pārsega sapratu to ka dzinējam jābūt nedaudz klusākam . Kā izrādijās ūdens sūknis bija izbeidzies un nolējis ar tosolu visu motortelpu. Siksna arī bija laba

Samainiju to visu pasākumu. Iestājās klusums , bet nu motortelpa bija ļoti netīra + vectēvs kuram auto piederēja visu bija izsmērējis ar kautkādu brīnumu . Nuu es saņēmos un nolēmu to visu atberzt

Foto ar puslīdz tīru motortelpu būs beigās , jo aizmirsu tajā dienā safočēt padarīto.
Tātad pavizinājies vēl nedēļu sapratu to, kad gribu , lai auto ir pamanāms.
Pamēmu čomu palīgā 3 dienas, pavasara saulē apdeguši ķermeņi , besis un vualā...
Procesā::

Rezultāts mani ļoti iepriecināja::

Tālāk iegādājos stūri, jo vecā bija ieplīsusi, molsingu uz bagažnieka , Жигули emblēmu un pagrieziena stikliņu. Pirku no veča Babītē , tam tur daudz brīnumi ir nācās gan nopietni pakaulēties , jo baigos ciparus lauza

Atvieglināto arku arī nedaudz paurbināju. Būs pavasarī jāsametina

Sazīmēju uzlīmīti

Pēdējais izbrauciens šogad. Labi pavadits laiks u n patīkamas emocijas 200km turp 200 atpakaļ

Nū un pa ziemu Vaz dzīvos te

Ahhh solītā motortelpa

Nū un turpmākie plāni ir tādi. Pēc iespējas pa ziemu iepirkt ritošās daļas vēlams visu kas ir maināms un visu samainīt. Iesēdināt pa 50mm un uzlikt paplatinātus diskus. Tad gan viss ieskrien apaļā ciparā, bet nu centīsis realizēt cik sanāks.
Pagaidām esmu jau paspējis šo to iepirkt cerams kad tas arī normāli kalpos

Šitos brīnumus pirku Pļavniekos. Vairs tur nebraukšu cenas kosmoss attieksme kaka. Nū vismz atlaidi kaut kādu iedeva

Šito visu pirku Lienes ielā cerams kad kalpos. Apstādes kvalitāte poliuretānam izskatās laba, cietība arī itkā ok.
Nūū un tas pagaidām laikam ir viss ko esmu paspējis izdarīt līdz šim . Tāko gaidam milzigas algas un pērkam detaļas . Kad kas būs ielikšu kādu bildi...
Visiem pilnas bākas un labus ceļus.